Dit ben ik

Ik bouw websites en webapplicaties.

Neem contact op

Campina waar blijft m’n geld?

gepost op 23-03-2015

Sorry. Ik was bijna klaar met een blogpost en toen ging ik van m’n hotel naar een hostel. En toen was er gezelligheid, drank, spielerei en toen was het nu. Dus een stukje geschreven op vrijdag, daarna een stukje van vandaag:

Zo, halverwege alweer! Precies een week geleden kwam ik aan op Koh Phi Phi, een paradijselijk eiland in de Andamanse Zee. Het eiland is dik 10 jaar geleden flink getroffen door een tsunami, toen zijn er hier ongeveer 1000 mensen omgekomen. Er is veel verwoest, zijn dan ook veel dingen opnieuw gebouwd hier op ’t eiland. Zo, de stemming zit er meteen lekker in.

Ik ben afgelopen week nog wat op mezelf geweest. Bleek dat ik, na wat verdrietige gebeurtenissen in Nederland, nog wel wat dingen een plekje te geven had. Vreemd dat sommige dingen in zo’n verwerkingsproces toch makkelijker gaan zonder vrienden en familie om je heen. Even helemaal zonder steun van anderen, jezelf moeten redden. Wat aan het werk, beetje tot rust komen.

Goed, nu de leuke dingen. Koh Phi Phi, wat een topeiland. Het eten is hier weer heel chill, het weer nog beter. De eerste paar dagen heb ik (redelijk onvrijwillig) campagne lopen voeren voor Campina, maar inmiddels begint er toch echt een bruine gloed op m’n huid te verschijnen. Echt bruin zal ik nooit worden, but you can’t blame a brother for trying.

Een panorama foto van het strand, want het strand pastte niet op een normale foto.

Een panorama foto van het strand, want het strand pastte niet op een normale foto.

Afgelopen week zat ik in een hotel. Heel fijn om lekker af te chillen maar ben na een week chagrijnige koppen bij de receptie net verhuisd naar een hostel (met gemengde slaapkamer). Ik zit nu op m’n stapelbed te typen. Twee schaarsgeklede gebruinde blondines praten in een voor mij niet te bepalen Scandinavische taal. Het leven is op dit moment flink afzien.

Wegens gebrek aan verkeer  en verkeerspolitie zijn de verkeersregels hier ontzettend onduidelijk. Je mag je boot dus overal parkeren.

Wegens gebrek aan verkeer en verkeerspolitie zijn de verkeersregels hier ontzettend onduidelijk. Je mag je boot dus overal parkeren.

Qua muziek word ik hier langzamerhand wel een beetje ongelukkig. Ik ben nou niet bepaald een liefhebber van EDM maar helaas is dat ’s avonds het enige wat er te krijgen is. Ben met twee Nederlandse meisjes die bij mij in het hotel zaten naar Slinky geweest. Gelukkig had ik genoeg gedronken en te weinig gegeten zodat het allemaal dik in orde was. Ik ben voor het eerst in jaren weer eens bezig met het lezen van fictie en luier op ’t strand met een muziekje erbij. Omdat veel mensen vaak benieuwd zijn wat ik luister, mijn Soundcloud vind je hier.

Feest

Er staan op deze foto bijzonder weinig dronken Engelsen, daarom is dit de beste foto van de serie.

Het is belangrijk je prioriteiten op orde te hebben. Hier op Koh Phi Phi hebben ze dat. Dit is een van de bewijzen daarvan.

Het is belangrijk je prioriteiten op orde te hebben. Hier op Koh Phi Phi hebben ze dat. Dit is een van de bewijzen daarvan.

En nu is het dus maandag! Afgelopen weekend was heel erg gezellig. Met een roedel Engelsen en een tweetal Deense dames (die blondines waren dus Deens) de boel op stelten gezet. Op zaterdag een boat tour, verder veel gezelligheid, strand, buckets en nog meer slechte muziek. Een wijze Engelsman bevestigde mijn vermoeden na uitgebreid empirisch onderzoek: na genoeg buckets maakt de muziek niet meer uit. Ik krijg nog een rits foto’s (ik ben gewoon geen sterfotograaf) dus die zullen de volgende blogpost sieren.

Over een uur vertrekt de boot naar Phuket. Vanavond vlieg ik vanaf daar door naar Chang Mai, daar blijf ik minimaal 2 dagen en ga dan waarschijnlijk door naar Pai.

Tot slot, mijn favoriete docente Nederlands zei dat een goed stuk het beste afgesloten kan worden met een goede uitsmijter. Dus bij deze:

Sorry hiervoor.

 

Thuisbasis

Lourens Thalen
Oudezijds voorburgwal 223-3
1012EX Amsterdam

00316 133 00 294
lourens@thalen.nl
thalen.nl

kvk 62149679
btw NL125512478B02

Op zoek naar Riemer Thalen?