Dit ben ik

Ik bouw websites en webapplicaties.

Neem contact op

Nieuw jaar, nieuw land, nieuwe website

gepost op 30-12-2015

Lieve lezer, dit stukje is vooral bedoeld voor mijn familie, om te laten zien dat ik nog leef. Er staat maar weinig interessants in omdat ik eigenlijk een week lang niks heb gedaan.

Lekker aftrappen met een stukje reflectie – wat was het weer een jaar. Ik weet niet zo goed hoe het terugblikken te verwoorden zonder clich├ęs te vermijden, dus vergeef me. In sommige opzichten was ’t een prachtig jaar vol hoogtepunten waar ik over ’t algemeen erg lekker in de wedstrijd zat. Mijn eerste jaar fulltime nadat ik halverwege 2014 het concept ‘studeren’ de rug toekeerde.

Het was niet allemaal even mooi, met als absoluut dieptepunt het afgelasten van Puur Festival. Afgelopen week wel bijzonder goed nieuws van de verzekering gehad, want na 4 maanden touwtrekken, krijgen wij (en onze kaartkopers) alles terug.

Voor iedereen met een goed geheugen: yes, m’n website is ook aangepast. Een kleine update met mij als stralend middelpunt van de sidebar. Op de vorige foto keek ik wat boos en volgens veel mensen was dat geen goede weerspiegeling van de werkelijkheid. Thank you.

Ola Panama!

Ik ben 23 december weer lekker in m’n eentje in het vliegtuig gestapt. Hoewel ’t weer in Nederland deze keer wel acceptabel was, had ik toch erg de behoefte om te vertrekken. Inmiddels zit ik alweer een paar dagen in het Villa Vento Surf Hostel in Panama-City. Hier geef ik dagelijks tafelvoetballes, het liefst aan Fransen. Het kerstdiner werd klaargemaakt op de barbeque, een nieuwe traditie die ik, naast de al bestaande tafelvoetbaldemonstraties, graag wil introduceren in Nederland.

In het hostel, maar ook op veel andere plekken, wordt lekker dansbare muziek gedraaid (precies van het soort dat je verwacht). Het is nogal anders dan de muziek die ik luister (dat vaak gemaakt wordt door een knul op een zolderkamer) en hier vraag ik me constant af of iedereen in de band elkaar zal kennen. In elk geval wel gezellig.

Ik zou wel graag mijn avonturen willen delen, maar ik heb in Panama echt helemaal niets gedaan. Helemaal niks. No regerts though.

Wel nieuwe vrienden gemaakt!

Wel nieuwe vrienden gemaakt!

Guatemala

Na Panama doorgereisd naar Guatemala waar ik een twee nachten in een veel te duur hotel heb gezeten.

Kingsize bed, zou nauwelijk in mijn kamer in Amsterdam passen

Kingsize bed, zou nauwelijks in mijn kamer in Amsterdam passen

Hier wat in het zwembad gelegen, beetje gesport, lekker gegeten. Maar mag ik even zeggen, dat Guatemala City echt 3x bagger is. Ik ben daarom ook snel doorgegaan naar Antigua, een stad zo’n 35km van Guatemala City. Het tragische is dat Antigua ooit de hoofdstad was van Guatemala, maar vanwege aardbevingen in 1700 is Guatemala City uit veiligheidsoverwegingen de nieuwe hoofdstad geworden. Hoe lullig, dat je de hoofdstad wordt van een land uit veiligheidsoverwegingen. Maar goed.

Antigua is maar een klein stadje, logischerwijs weinig hoogbouw hier. Vanavond komt Ernst met z’n dispuut hier aan, die slaapt in een hostel om de hoek. Hij blijft hier oud & nieuw vieren, ik verkas morgenvroeg naar Jan van Rijns The Driftwood Surfer. Ga ik daar lekker aan m’n Humberto werken, want dat is er nog veel te weinig van gekomen.

Begin februari reis ik samen met Ernst door naar ’t zuiden, waarschijnlijk richting Costa Rica. Gaan we daar beetje vakantie dingen doen.

Hou je taai zo zonder mij! x

Thuisbasis

Lourens Thalen
Oudezijds voorburgwal 223-3
1012EX Amsterdam

00316 133 00 294
lourens@thalen.nl
thalen.nl

kvk 62149679
btw NL125512478B02

Op zoek naar Riemer Thalen?