Dit ben ik

Ik bouw websites en webapplicaties.

Neem contact op

Over Lourens

Was ik maar een echte narcist, dan was dit vast een prachtig stuk geworden.

Geboren als Lourens Thalen (1988), vernoemd naar mijn opa en opgegroeid in (de buurt van) Groningen. Het desbetreffende dorp Haren verwierf landelijke bekendheid door Project X. Meer autodidact dan student, een eigenschap die mij tijdens mijn studerende leven altijd tot last is geweest. Na jaren twijfelen en proberen, uiteindelijk toch gekozen voor m’n eerste passie: het internet.

Van vroeger naar nu

Op mijn 18e genomineerd voor een Dutch Bloggie award, ontwerper van één van de meest succesvolle MMORPG-games van het internet en enkele jaren met veel plezier bij het inmiddels verkochte Webgamic in Leiden gewerkt.

Naast webdesign probeer ik de carrière van Hackler & Kuch naar een volgend niveau te tillen en neem ik hun zaken waar. Met hen organiseer ik bijvoorbeeld Puur Festival en andere evenementen in Leiden en Amsterdam.

Vanwege de behoefte kennis en ideeën te delen (en te bespreken), mijn frustraties van me af te schrijven  en een naslagwerk te hebben, bestaat deze website. Het is een doorlopend project waar constant aan gesleuteld wordt.

Van nu naar de toekomst

Inmiddels werk ik full time als zelfstandig webbouwer. Ik programmeer in PHP (en mySQL) en de front-end wordt uiteraard gebouwd met HTML, CSS en javascript. Mijn voorkeur gaat uit naar WordPress (of eventueel Laravel als er meer flexibiliteit nodig is). Ik ben graag  bezig met javascript/jQuery. Ik hou van soepele CSS animaties.

Ik werk (voorlopig in stilte) aan mijn eigen projecten (ik zoek graag de overlap tussen muziek en internet) en werk daarnaast voor verschillende opdrachtgevers. Ik bouw veel white label voor andere webbureaus. Neem vooral contact op om te weten wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen.

Thuisbasis

Lourens Thalen
Oudezijds voorburgwal 223-3
1012EX Amsterdam

00316 133 00 294
lourens@thalen.nl
thalen.nl

kvk 62149679
btw NL125512478B02

Op zoek naar Riemer Thalen?